top of page

EN NOG MEER...

JAM SESSIE HOST

png-clipart-club-penguin-island-music-jam-session-nightclub-jam-miscellaneous-text-thumbna

Regelmatig leidt Robbert jamsessies. Afhankelijk van de (wensen van) de locatie zoekt hij een goede balans in het bieden van een podium aan ervaren, minder ervaren èn beginnende muzikanten en daarnaast een muzikaal onderhoudende middag of avond voor het publiek. Hierin kan hij locaties ook adviseren. In sommige gevallen is een basisband een goed middel om deze balans te waarborgen. Maar er zijn verschillende manieren om het te organiseren. Robbert denkt er graag in mee.

iNova 380.png

GELUIDSMAN (incl. apparatuur)

Naast dat Robbert zijn eigen spullen heeft om waar nodig zijn eigen optredens te voorzien van goed geluid, kan hij zijn goede apparatuur en zijn live ervaring ook inzetten voor het 'uitversterken' van andere kleine en middelgrote acts. Hij vindt dat zelf erg leuk om te doen en zet zich ervoor in de muzikant(en) en locatie(s) zoveel mogelijk te 'ontzorgen'.

Logo 1.jpg

ORGANISATOR EVENEMENTEN

In het verleden heeft Robbert diverse evenementen bedacht en georganiseerd, zoals:
Botermarkt Blues (5x, Haarlem), Bluesnight De Greef (Lisse), Bollenblues (5x, De Zilk), Como Jazz & Blues (4x, Noordwijkerhout), Blues 'n Brews (1x, Eusebiuskerk-Arnhem), Blues Stroet (1x, Stroet, Noord Holland). Daarnaast is hij de bedenker en voormalig organisator achter de Haarlemse Blues Club, wat nu als Haarlem Blues Club succesvol voort bestaat. 
En hij zal vast wel weer wat nieuws bedenken, waarbij onder andere Como Jazz & Blues en Blues Stroet vervolg-edities zullen krijgen. Op dit moment is Robbert in gesprek met een aantal nieuwe locaties.

Tail Dragger & Lil Jimmy Reed.jpg

PROMOTOR - BOEKER U.S.A.-acts

Robbert heeft in het verleden tours en optredens gedaan met Amerikaanse bluesartiesten, zoals Tail Dragger, John Primer, Melvia 'Chick' Rodgers, Willie Buck, Magic Slim & The Teardrops, Nick Holt, Ben Prestage, Mark 'Muleman' Massey en Lil' Jimmy Reed. Bij een deel hiervan was Robbert boeker en organisator.
Helaas is het er met de onlangs overleden Luther 'Guitar Junior' Johnson niet meer van gekomen. 
Ook al zijn het inmiddels 'tachtigers', met Tail Dragger en Lil' Jimmy Reed zijn plannen voor nieuwe optredens in Europa. Hou de pagina 'TOURS & SPECIALS' in de gaten!

...en naast zijn 'muzikale activiteiten' doet Robbert nog veel meer;
op zijn Facebook en Linkedin is hier het één en ander over te vinden. 

bottom of page