top of page

Memphis Soul Stew

Line up:

- Robbert Fossen

- Ivan Schilder

- Robbert Smit

- Dave Houtenbos

- Jan Vendel

> Vocals, guitar, harmonica

> Piano, organ, Rhodes, vocals

> Guitar(s), vocals

> Bass, vocals

> Drums, vocals

Foto-logo.png

Informatie

Memphis Soul Stew staat voor een uitgebalanceerde stoofschotel rijk op smaak gebracht met al die typische ‘Southern’ ingrediënten die samenkomen  vanuit de wijde Memphis-Tennessee-regio.
De rauwe basis met het zoutje en het zuurtje is de blues, het zoetje is de gospel, in balans gebracht door de Rhythm & Blues met de aardse tonen van de country.
En in al haar facetten op smaak gebracht met soul, heel veel soul.

De Memphis Soul Stew speelt niet een reeks van de grote hits uit de enorm rijke ‘Memphis legacy’, dit zou ook ondoenlijk zijn; het is een doordacht en uitgebalanceerd menu van meer- of minder bekende nummers, waarbij in ieder nummer de diepte en verfijndheid van de eerder genoemde stoofschotel wordt ‘opgediend’.

Ga mee op deze muzikale (en culinaire) reis naar-, in- en om- Memphis en laat je figuurlijk onderdompelen en meevoeren in de diepe krochten van deze historische stad.

We verklappen graag wat ingrediënten en smaakmakers in onze receptuur:
Bill Withers, Tony Joe White, BB King, Ray Charles, Willie Nelson, Elvis Presley, Tom Jones, Marvin Gaye, The Staple Singers, Otis Redding, Solomon Burke, Ann Peebles, Johnny Cash en anderen.
Stop deze ‘smaakmakers’ in één ‘melting pot’ en probeer je voor te stellen welke smaakexplosie je gaat ervaren…..

Ga door naar de Memphis Soul Stew website: www.memphissoulstew.com 

Foto's

bottom of page