top of page

TOURS & SPECIALS

TAIL DRAGGER (CHICAGO, USA)

Robbert & Tail Dragger

Robbert heeft een zeer bijzonder 'format' bedacht om het publiek voor het eerst of hernieuwd kennis te laten maken met deze unieke inmiddels 82-jarige bluesman. Hierover later meer....
Wel kan/mag ik melden dat hij begin mei al aan een korte tour meewerkt met een Amerikaanse top-allstar-band. Dit loopt via een collega-boeker.
Om de exclusiviteit van die tour/organisatie niet in de weg te zitten is Robbert aan het kijken naar een 'niet-concurrerende' periode voor zijn 'plannetje' met James 'Tail Dragger' Jones.

Tail Dragger & Lil' Jimmy Reed.jpg

De heren hebben elkaar in 2022 voor het eerst ontmoet bij een festival in Amerika. Liefst zouden de 'jongemannen' samen naar Nederland (en Europa) komen. Wie weet lukt dat nog eens.

Lil' Jimmy Reed

LIL' JIMMY REED (ALABAMA, USA)

Robbert was in 2015 al betrokken bij een tour met deze krasse nu 84-jarige bluesman uit Louisiana/Alabama (zie video hieronder). Sindsdien hebben ze contact gehouden en beiden voornemens een nieuwe tour te gaan doen samen. En dat zou er in 2023 weleens van kunnen komen. Ze hebben zelfs al een (voorlopige) tourperiode afgesproken; dat zou medio eind mei, begin juni 2023 zijn. Mochten er boekers, locaties, festivals interesse hebben neem dan contact op met Robbert.

bottom of page